Bisquitte mutfak & cafe

Bugün size İzmir'li bloggerler tadım etkinliğini gerçekleştirdiğimiz Optimum’da bulunan  mekanı tanıtmak istiyorum. Mekanın adı "Bisquitte mutfak / cafe". Bisquitte’nin Bornova ve Manisa’da da şubeleri bulunuyor. Zengin bir menüye sahip bu mekana ister kahvaltı etmek, ister yemek yemek, isterseniz beş çayı içmek ister tatlı ve pasta çeşitlerinden tatmak için gidebilirsiniz. Dekorasyonu çok güzel olan mekanda müzikler de bir harika. Dekor için kullanılan malzemelerse özenle seçilmiş.



Ulaşım konusunu özellikle paylaşmak istiyorum.  Bu sıcakta Karşıyaka’dan Optimum’a nasıl giderim diye düşünürken araştırmalarım sonucu ulaşımın çok kolay olduğunu öğrenip bu tecrübeyi bizzat yaşamış oldum. Karşıyaka’dan İzban’a binip Esbaş durağında indiğiniz zaman Optimum’un ön kapısındasınız!
Tadım etkinliğine, bu etkinliği organize eden Cafe Portakal'dan aldığım bir mail ile katıldım. Lezzetli Somunlar’ın yazarı Serap ile birlikte mekana geldiğimde az sayıda yemek blogu yazarını görünce şaşırdım. Arkadaşlarım Egeden Tarifler, Mandalin Çıkmazı, Cafe Portakal ve Miskokulu Lezzetler'in yazarları da oradaydı. Modacı blog yazarı arkadaşlarsa toplu olarak gelmişler. Bu vesileyle onları da görüp tanımaktan mutlu oldum. Hepsi genç, güzel ve cıvıl cıvıldı. Bize neşe kaynağı olup pozitif enerji verdiler.


Ekibimiz tamamlanınca yemeklerin tadına bakma zamanı geldi. Menü gelmeden özel Bisquitte ekmeğinden tattık. Ekmekler hepimizden tam not aldı. Menü gazete formatında hazırlanmıştı ve kendine özgü, çok da espriliydi. Herkese farklı yemekler geldi. Porsiyonlar çok doyurucu idi. Yemeklerin yanında sunulan garnitürler de yemeklerle çok uyumluydu.




Bu güzel yemeklerden sonra tatlı yiyecek halimiz kalmamıştı ancak tatlıları görünce 
dayanamadık. Masaya gelen tatlılardan birer çatal almaya karar verdik. Tatlılar gerek görüntü gerekse lezzet açısından beni benden aldı. Limonlu cheesecake, kartopu, frambuazlı cheesecake, profiterol pasta' nın tadına baktım. Kup Juliette, Pascal ve mozaik pastayı da bir başka sefere bıraktım. 

 

Tadım etkinliği için bizi konuk eden Alişan Yıldız beye, Bisquitte çalışanlarına ve organizasyonu sağlayan Cafe Portakal'a çok teşekkür ederim.

Optimum Outlet AVM
3.Kat Gaziemir/İZMİR
2738502

İletişim bilgileri:


Yorumlar

  1. GÜZEL BİR ETKİNLİK OLMUŞ,BLOGGERLERLE TANIŞMIŞ OLMAN AYRICA ÇOK GÜZEL.İZMİR'E YOLUM DÜŞERSE MEKANA UĞRARIM:))YEMEKLER,TATLILAR OLDUKÇA İŞTAH AÇICI AFİYET OLSUN SİZLERE,SEVGİLER:))

    YanıtlaSil
  2. Herşey çok güzel görünüyor , afiyet olsun .
    İzmir 'de sizlerle olmak isterdim , sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. en çok ekmekler ilgimi çekti. sizlere afiyet olsun. güzel bir gün geçirilmiş belli. bir de tekrar teşekkür etmek istiyorum sana, beni uyardığın için. şimdi çok şükür bir sorun kalmadı. sadece o kişiyi izlemeyi bırakmak ve yorumlarını silmek işe yaradı. sevgiler hayırlı ramazanlar...

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel bir gün geçirmişsiniz.Dekorasyona da,tatlılara da bayıldım ama yazık ki İzmir dışında olunca size katılamadım :(

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel bir gündü yemekler harikaydı ama en çok dekorasyona bayıldım ve tabi tatlılarda öyle en güzeli hep birlikte olmaktı :)) tekrar görüşmek üzere kendine iyi bak arkadaşım.........
    Hayırlı ramazanlar.......

    YanıtlaSil
  6. Off izmirli bir Blogger olarak acemiligim yüzünde n kaçırdım blogumada bekler im sevgiler..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Adsız ve reklam içeren yorumlar spam olarak algılanır ve yayınlanmazlar.

daha fazlasını buradan ARA

popüler tariflerim

Domates nasıl kurutulur

Makara çörek - Kuzey Güney dizisi

Kalamar Tava ve Kalamar Sosu Tarifi

tarhana nasıl yapılır

Patates Tostu Tarifi

Domates Sosu

Biber Nasıl Kurutulur

Rumeli Usulü Paça Çorbası

istiridye mantar sote

İncir reçeli tarifi