Pril İzmir Blogger Etkinliği - Açelya Akkoyun ile

4 Haziran 2014’de Pril’in düzenlediği İzmirli blogger etkinliğine katıldık. İzmir’in tanınmış mekanlarından Alsancak Midpoint’te gerçekleşen etkinlikte Pril’in marka yüzü Açelya Akkoyun ile tanışıp sohbet ettik.
Yemek bloggerlerinin yanısıra farklı kategorilerde de paylaşım yapan bloggerlerin de bir araya geldiği etkinlikte Açelya Akkoyun ile yaptığımız sohbet çok keyifli geçti. Açelya hanımın bloggerlere verdiği değer bizi çok mutlu etti. Sıcak ve samimi davranışları ve içtenliğini çok sevdim. Her birimizin bloglarımızı tanıttığımız sohbette blogumu ismen tanıyıp hatırlaması beni ayrıca çok mutlu etti.


 Pril marka temsilcilerinin de bulunduğu sohbette Pril yöneticilerini şahsen tanıma fırsatı bulduğumuz sohbette kurumuş kirlere ve yağlara karşı kullanılan Pril Power hakkında bilgi aldık.


Midpoint’in lezzetli yemeklerinin eşlik ettiği keyifli sohbette yemekler de benden tam puan aldı. İlk once ikram edilen bir Meksika lezzeti olan Nachos Cheese çok lezzetliydi. Ana yemek olarak tercih ettiğim İskender usulu yaprak Bonfile çok lezzetliydi.

Açelya hanım hepimizle tek tek fotoğraf çektirdi günün anısına çekilen bu fotoğraflardan hemen albümümü hazırladım.


Yemek sonrası Açelya Akkoyun ile birlikte Pril’in “Türkiye’nin En Hamarat Hanımı” İzmir seçmeleri için  Şirinyer Pazarı’na gidildi. Benim işimden dolayı katılamadığım Şirinyer Pazarı seçmelerinde en çok bulaşığı en kısa sürede yıkayan hanım en hamarat hanım olarak seçildiğine giden arkadaşlarım tanık oldu. Yarışmanın rekabete karşın çok eğlenceli geçmiş. Bu arada Istanbul Bakırköy pazarında yapılan Türkiye finalinde Türkiye’nin en hamarat hanımı İzmir’den seçildi. Bunu da belirtmeden geçmeyeyim.

Bu güzel gün için Med Partners Ajansa, Ajans temsilcileri Müge Akay ve Ünzile Kaçmaz'a, keyifli sohbeti için Açelya Akkoyun'a, Pril Ekibine ve güzel yemekleri  için Midpoint çalışanlarına teşekkür ederim. 

Yorumlar

  1. Çok güzel keyifle geçen bir etkinlik oldu sende çok güzel dile getirmişin canım...Sevgiler...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Adsız ve reklam içeren yorumlar spam olarak algılanır ve yayınlanmazlar.

daha fazlasını buradan ARA

popüler tariflerim

Domates nasıl kurutulur

Makara çörek - Kuzey Güney dizisi

Kalamar Tava ve Kalamar Sosu Tarifi

tarhana nasıl yapılır

Patates Tostu Tarifi

Domates Sosu

Biber Nasıl Kurutulur

Rumeli Usulü Paça Çorbası

istiridye mantar sote

İncir reçeli tarifi