''Pril, Açelya Akkoyun ile İzmir'de '' blogger etkinliği

Geçtiğimiz günlerde İzmir blog yazarları olarak Pril ve Pril’in sempatik ve güzel yüzü Açelya Akkoyun ile tekrar bir araya geldik. Pril ailesi ile benim üçüncü etkinliğim. Etkinliklerin hepsi bir birinden güzel ve eğlenceli geçti. Bu yıl ki etkinlikte İzmir’li yemek bloggerleri Pril’in sempatik ve güzel yüzü Açelya Akkoyun ve Henkel yetkilileri ile birlikte Forum Bornova Midpoint’te hoş bir sohbet eşliğinde güzel bir yemek yedik. Açelya Akkoyun ile fotoğraflar çektirdik. 


Firma yetkilileri bir sene içerisinde Pril’deki yenilikler ve gelişmeler hakkında bizi bilgilendirdi.



Sohbetten sonra Pril’in İzmir’li hanımlarla birlikte olduğu etkinliğe geçtik. Bulaşık deterjanı deyince akla ilk gelen markalardan Pril Türkiye’nin hamarat hanımlarını arıyor. İzmir’li hamarat hanımlar arasında en çok bulaşığı en kısa sürede bulaşık makinesine yerleştirme yarışması yapıldı. İzmir’li blogger arkadaşlarımızdan bazılarının da katıldığı bu yarışma çok eğlenceli geçti.Kazananlara çeşitli ödüller verildi.


Etkinlikleri  @PrilTurkiye Instagram hesabını takip edip, fotoğrafını #enhamaratbenim Hashtag’i ile @PrilTurkiye’yi mentionlayarak paylaşabilirsiniz.
Bu güzel Organizsayona bizleri davet eden Medpartners ‘den Müge Akay’a,  Henkel ailesine ve Pril’e çok teşekkür ederim.



Yorumlar

daha fazlasını buradan ARA

popüler tariflerim

Domates nasıl kurutulur

Makara çörek - Kuzey Güney dizisi

Kalamar Tava ve Kalamar Sosu Tarifi

tarhana nasıl yapılır

Patates Tostu Tarifi

Domates Sosu

Biber Nasıl Kurutulur

Rumeli Usulü Paça Çorbası

istiridye mantar sote

İncir reçeli tarifi