Olimpiyat Günlüğüm

Dün 2012 Londra  yaz olimpiyatlarının açılışını izledik. Bugün olimpiyat yarışları başladı. Bayanlarımızın ne kadar karşılaşması yayınlanırsa mümkün olduğunca izlemeye çalışacağım. Sabah ilk iş TV'de ki rezervasyonlarımı yaptım. İlk olarak bayan basketbol takımımızın Angola ile karşılaşmasını izledim ve aralarda da Badminton'da Neslihan Yiğit'i ve masa tenisinde Melek Hu'nun maçını izledim. 
Bayanlar sizlerle gurur duyuyorum. Bu gece yarısı Brezilya ile oynayacak bayan voleybol takımıza da başarılar diliyorum. 
Bayan Basketbol Takımımız Angola'yı 72-50 yendi. 30- Temmuz-2012 Pazartesi günü Çek'lerle yapacakları karşılaşmada aynı başarıyı göstermelerini diliyorum. 
Neslihan Yiğit Badminton'da Avusturya'lı rakibini 2-0 yendi ve tur atladı.
Melek Hu Masa tenisinde Kanada'lı rakibinin karşısında çok iyi bir maç çıkardı ve şanssızlık eseri son anda maçı kaybetti. 





Yorumlar

  1. bende şu an saniye saniye seyrediyorum...
    Açılış son yılların en güzel en görkemli diliyorum..
    açılışıydı.
    ülkemize sonsuz başarılar diliyorum.. destek şart :=)

    YanıtlaSil
  2. şu anda da voleybol oynanıyor. umarım yeneriz

    YanıtlaSil
  3. aynı şekilde bence de bu sene birçok altın madalya ile döneceklerini umuyorum. Ben de heyecanla takip ediyorum. Ayrıca açılışta ne dikkatimi çekti biliyor musun? konuşmacının peter pan dan dizeler okuması... Bu benim çok hoşuma gitti.
    bu benim içimde yaradır hep, olimpiyatlarda çok az sayıda sporcuyla katılıyorduk bu sene bayağı çoğalttık bu sayıyı, başarılar da ona keza çoğalacaktır bence.

    YanıtlaSil
  4. Bizimde bu sıra tv de odaklandığımız tek şey olimpiyatlar.Başarılar çok olacak inanıyoruz,gurur duyuyoruz .Selamlar:))

    YanıtlaSil
  5. Ben de ilgiyle takipteyim, katılan tüm sporcularımızı kutluyorum, bu bile büyük başarı. Derya Büyükuncu'yu bekliyorum, 1 Ağustostaymış, halen kırılamamış rekorları var.

    YanıtlaSil
  6. Ben de gururla izliyorum kızlarımızı . Voleybolda az farkla kaybettik , çok üzüldüm . İlk sette basit hatalar olmasaydı kazanabilirdik .Diğer maçlarda kazanacağımızı umuyorum , çok güzel oynuyorlar .

    YanıtlaSil
  7. İmkan buldukça izlemeye çalışıyorum. Başarılar diliyorum hepsine :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Adsız ve reklam içeren yorumlar spam olarak algılanır ve yayınlanmazlar.

daha fazlasını buradan ARA

popüler tariflerim

Domates nasıl kurutulur

Makara çörek - Kuzey Güney dizisi

Kalamar Tava ve Kalamar Sosu Tarifi

tarhana nasıl yapılır

Patates Tostu Tarifi

Domates Sosu

Biber Nasıl Kurutulur

Rumeli Usulü Paça Çorbası

istiridye mantar sote

İncir reçeli tarifi