Nivea ürünleri ile cilt bakımı

Nivea ile Cilt Bakımı
Yaklaşık 2 ay önce İzmir’li yemek blogu yazarları olarak bir etkinlikte buluştuk. Bu etkinlikte çeşitli firmalar hediyeleri ile günümüze renk kattı ve özellikle de yeni ürünleriyle tanışmamızı sağladı. Bu firmaların arasında Nivea’da vardı. Nivea’nın bize denememiz için hediye ettiği ürünler; Nivea pure/ natural nemlendirici gündüz kremi, Nivea pure/ natural el kremi, Nivea pure/ natural deoderont ve Nivea pure/ natural lipstick. Bize hediye edilen tüm ürünleri denedim ve deneyimlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.

Nivea pure/ natural nemlendirici gündüz kremini Benim cilt yapım karma cilt grubuna giriyor. Bazı kısımları çok kuru. Yazın kuruluğu daha az hissediliyor ama kışın belki daha az su içtiğimden belki de hava koşullarından dolayı mıdır bilmem cildimin daha da kuruduğunu hissediyorum. Cildimin kuru olmasına rağmen bugüne kadar kullandığım kremlerde yaşadığım en büyük sıkıntı kullandığım kremi cildimin kabul etmemesiydi. Sürdüğüm kremi cildim emmiyor ve cildimde yağ tabakası oluşturuyordu. Hatta sıcak havalarda yüzümde sivilce bile oluştu. Sonuçta yüzüme kullanamadığım kremleri el veya ayak kremi olarak kullanıyordum. Bu kremi düzenli olarak kullandığımda çok memnun kaldım cildimde hiç bir sorun oluşmadı. İçeriğinde Aleo Vera ve Argan yağı kullanılan bu kremin % 95 doğal olması beni en çok etkileyen unsurların başında geliyor. Her iki bitkinin de organik olarak biyolojik tarım ile yetiştirildiği kutu üzerinde verilen bilgiler arasında yer alıyor. Aleo Vera cilt yenileme özelliği ile biliniyor, Argan yağı da E vitamini içeriyor. Sonuçta kremimden çok memnun kaldım ve bir de Nivea'nın gece kremini denemek istiyorum. Yaş itibarı ile artık gece kremi de kullanmak zorundayım.
Nivea pure/naturel el kremi nemlendirici gündüz kremi ile aynı içeriğe sahip. Aleo Vera ve Argan yağı içeriyor. Benim ellerim yüzümün aksine oldukça yumuşak ve narin. Zaten mutfaktan ve banyodan el kremini hiç eksik etmem hal böyle olunca da el kreminde çok daha kısa sürede başarılı bir sonuç aldım.
Nivea pure/ naturel deodorant  lotus çiçeğinin hafif ve fresh kokusuyla çok sevdim. Geçen hafta bir belgeselde lotus çiçeklerini yemeğin içinde kullandılar. Yenilebilen bir bitkinin cildinize zarar vermesi mümkün mü? Bir de ben pudralı deodorantları hiç benimseyemedim. Pudrasız oluşu çok hoşuma gitti.
Nivea pure/ naturel lipstick (Sütlü ve ballı) Kızım hemen kaptı benim kullanmama fırsat bırakmadı sordum çok memnunmuş.
Nivea ile ilgili tüm ürün bilgileri için:  www.nivea.com.tr

Yorumlar

  1. Ben de yıllardır Nivea'nın özellikle el kremi ve parfümlerini severek kullanıyorum. Nivea'nın klasik bebeksi kokusu çok hoşuma gidiyor.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Adsız ve reklam içeren yorumlar spam olarak algılanır ve yayınlanmazlar.

daha fazlasını buradan ARA

popüler tariflerim

Domates nasıl kurutulur

Makara çörek - Kuzey Güney dizisi

Kalamar Tava ve Kalamar Sosu Tarifi

tarhana nasıl yapılır

Patates Tostu Tarifi

Domates Sosu

Biber Nasıl Kurutulur

Rumeli Usulü Paça Çorbası

istiridye mantar sote

İncir reçeli tarifi