İzmir Gourmet Guide 4. Sayısı

İzmir Gourmet Guide’ın dördüncü sayısı çıktı.  Mandal Ajans tarafından hazırlanan İzmir’in ilk videolu interaktif rehberi İzmir Gourmet Guide  464 sayfadan oluşuyor ve 1484 mekân seçeneği sunuyor.

İzmir’de ne çok mekan varmış dedirten bu kitapta sokak arası mekanlar en çok ilgimi çeken kısım. Bir karışlık boyuyla çantama rahatlıkla sığan bu kitap benim mekan rehberim olacak.


 Bu yılki İzmir Gourmet Guide geçmiş  sayılardan çok farklı. Yeni tasarımı, yeni boyutu ve yeni bölümleriyle lezzet severlerin ellerinden düşüremeyecekleri eşsiz bir kaynak. 

 İzmir, Urla ve Çeşme’yi kapsayan semt semt güncellenmiş 1484 aktif mekân İzmir Gourmet Guide’da mutfak tarzlarına göre ayrılarak fotoğraflarıyla yer alıyor. Her yıl olduğu gibi, bu yıl da mekânlara ait; adres ve telefon bilgileri, spesiyalleri ve mekân özelliklerini gösteren ikonlar okuyuculara yeme, içme ve eğlence mekânlarının seçimlerinde büyük kolaylık sağlıyor. Ayrıca kitapta, İzmir ve çevre tatil beldelerinde yer alan otellerin bilgilerini de bulmak mümkün.

Gurme Ahmet Güzelyağdöken’in 3.sayıda başlayan yazı dizisinin ikincisini kaleme aldığı  “Sokak Arası Mekânlarım” ve yeni bölümü “Alışveriş  Duraklarım” okuyucularını yeni keşiflere davet ediyor. Şef Barış Torcu tarafından hazırlanan çok özel tariflerin yer aldığı “Ege’den Lezzetler” bölümü 4. sayının yeniliklerinden. Bu üç özel bölümde yer alan QR kod uygulamasıyla yazılardaki lezzetlerin video görüntülerini akıllı cep telefonları ve tablet bilgisayarlar vasıtasıyla izleyebilir, keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Kitapta özel olarak hazırlanmış 57 adet video klip bulunuyor. Bu ayrıcalığıyla İzmir Gourmet Guide, İzmir’in ilk videolu interaktif rehberi.

 İzmir Gourmet Guide’ın 2. sayısından bu yana geleneksel hale gelen “Bir Adım Öne Çıkanlar” bu yıl da 4 özel toplantı sonucunda 12 kişilik seçici kurul değerlendirmesiyle belirlendi. Kategorilerine göre seçilmiş 36  mekan yorumlarıyla kitapta yer alıyor. Ayrıca İzmir Gourmet Guide’da bu yıl ilk kez İzmir’in yiyecek içecek kültürüne değer katmış 3 özel isim “Altın Tabak” ödülleriyle onurlandırıldı. “Bir Adım Öne Çıkanlar” ve “Altın Tabak” ödülleri Eylül ayında düzenlenecek özel bir geceyle sahiplerine takdim edilecek.

İzmir’de ne çok mekan varmış dedirten bu kitapta sokak arası mekanlar en çok ilgimi çeken kısım. Bir karışlık boyuyla çantama rahatlıkla sığan bu kitap benim mekan rehberim olacak.

İzmir Gourmet Guide kitabına Yaysat bayileri, D&R ve seçkin kitabevlerinden ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

  1. Çok güzel bir kitap ben de inceledim.İzmir'de yaşayanların edinmesinde fayda var.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Adsız ve reklam içeren yorumlar spam olarak algılanır ve yayınlanmazlar.

daha fazlasını buradan ARA

popüler tariflerim

Domates nasıl kurutulur

Makara çörek - Kuzey Güney dizisi

Kalamar Tava ve Kalamar Sosu Tarifi

tarhana nasıl yapılır

Patates Tostu Tarifi

Domates Sosu

Biber Nasıl Kurutulur

Rumeli Usulü Paça Çorbası

İncir reçeli tarifi

istiridye mantar sote