İzmir Yemek Yazarları Buluşması

İzmir Yemek Blogu Yazarları 4. Geleneksel Buluşması'nda 60 blog yazarı bir araya geldik. Bu toplantının benim için ayrı bir önemi var. Çünkü ben bu toplantının organizasyonunda görevli altı kişiden biriydim. Bu toplantıyı Dilek Bilginer Ihlamur www. ıhlamurcum.com , Nigar Sargın www.lutenitsa.blogspot.com , Zeynep Güler www.birdilimdaha.blogspot.com , Suna Erden Gökkaya www.sunadandenemeler.blogspot.com ve Leyla Güner www.begonya35blogspot.com  arkadaşlarımla birlikte organize ettik.Toplantımızı Kordon Otel'de yaptık. Kordon Otel, muhteşem körfez manzarasına hakim salonu, kaliteli hizmetiyle bizleri çok güzel ağırladı.. Coffee Break Partimizin verildiği salondan İzmir görüntüleri ile başlamak istiyorum...



Etkinlikten bir gün önce salonu düzenlemek için takviye kuvvet olarak canım arkadaşım Egeden Tarifler bize yardıma geldi. Hem firma promosyonları yerleştirmemize yardımcı oldu hem de firma promosyonlarını tek tek fotoğraflarını çekti etkinliğimiz boyunca da fotoğraf çekmeğe devam etti. O da son iki gün bizler kadar yoruldu...



Etkinlikten bir gün önce Muratbey firması temsilcileri İhsan bey ve Aysun hanım'la otelde buluştuk. Bizlerin etkinlik süresince Muratbey peynir çeşitlerinin hepsini tadabilmemiz için çeşit çeşit peynir getirmişlerdi. Yenilikçi ve lezzetli tadları olan Muratbey peynirlerini severek yerim, ama doğrusunu söylemek gerekirse bu kadar çok peynir çeşitleri olduğunun farkında bile değildim. Rengarenk, çeşit çeşit, farklı şekillerde peynirleri görünce şaşırdım. Muratbey etkinlikle ilgili her ayrıntıyı ince ince düşünmüştü. Doğrusu benim kadar detaycı ve ayrıntılara inen birisini bile fazlasıyla memnun ettiler. Etkinlik günü otelin ikram edeceği sigara böreğinin içinde kullanılacak lor peynirini bile getirmişlerdi. Hellim peynirinin sıcak ikram edilmesini sağladılar. Hatta peynirlerin sunum şekillerini bile belirlediler. Peynirlerin servis edileceği tabaklar ve ahşapları unutmamışlar. Fotoğraflarda son hali görünüyor ama tüm hazırlıklar aslında bir gün önce başladı.



Muratbey ; etkinliğe katılan blog yazarlarının yaka kartlarını dahi hazırlama inceliğini göstermiş. Muratbey peynirlerinin sürprizleri bununla da bitmiyordu. Manisa Salihli Gölköy Ormanında her bir blog yazarı adına Tema Vakfı aracılığı ile birer fidan diktirmişler ve Tema Vakfından sertifikalar düzenletmişlerdi. Sertifikamı alınca kendimi çok özel hissettim. Gün boyunca artık dikili bir ağacımız var esprisi dillerden düşmedi.



 Muratbey'den sürprizler arkası kesilmiyor. Peynir sevenlere duyurulur. Etkinliği anlatan en güzel blog sayafasını hazırlayanlara sürpriz hediyeler var...


Etkinliğe keyifli atıştırmalıklar damgasını vurdu. Özellikle İnovasyon Ödüllü Naturena serisi ile öğün aralarında sağlıklı atıştırmalıklar oluşturacak çeşitliliğe sahip bu ürünler ilgimizi çekti.  Muratbey’in yeni lezzetlerinden olan, hem sürülebilen hem de küp küp kesilebilen “Sürmeli”peynir ile benzersiz tasarımı ile dikkat çeken “Burgu” peynir hepimizin beğenilerini kazandı.


Sunumları ile göz dolduran Muratbey peynir tabaklarından çok beğendiğim üç kareyi de hem yemek blogu yazarı aynı zamanda profosyenel fotoğrafçı arkadaşımız Figen Karavaş'tan paylaşmak istiyorum. Ayrıca etkinlikte bir çok fotoğrafımızı daha çekti ona da çok teşekkür ederim...Onun da bir çok fotoğrafını bu yazımda kullandım.




Etkinliğimiz süresince nefis filtre kahvesi, poğaçaları ve muhteşem kanaj pastası ile bir  İzmir markası olan Özsüt'ün sınırsız ikramları bizleri çok mutlu etti. Kahve çeşitlerini tatma olanağı bulduk. Hele hele etkinliğin sonuna doğru yediğim pastanın ve kahvenin tadı damağımda kaldı.
Teşekkürler ÖZSÜT...




Etkinliğimizde bizlere sponsor olan ve bizleri yalnız bırakmayan firmaların hepsine çok teşekkür ederiz. Sponsor afişimizi bizim için Can Dijital Baskı Hizmetleri hazırladı. 


Blogger arkadaşımız Dilek Yetkiner Söke Un ve Feast'in tarif ve yemek danışmanlığını yapıyor aynı zamanda Sakız Enginar sitesinde de tariflerini paylaşıyor. Çok güzel tarifleri var bir göz atın derim.


Söke Un evde yapabileceğimiz ekmek tariflerini içeren kitap ve piyasaya henüz çıkardığı ekmek karışımlarını bizlere hediye etti. Bizler de tarifleri yapıp ekmek karışımlarını deneyip sizlerle paylaşacağız. Ben Akdeniz Ekmeği ve bugün de misafirlerim için Alaşehir ekmeğini denedim...



Feast bizlere daha o gün kullanmaya başladığımız bir alışveriş çantası içerisine sürpriz hediyeler hazırlamıştı. Çantanın içinden çıkan tarif kitapçıkları, polar şal, nihale ve pileli çok şık mutfak önlüğü etkinliğimize renk kattı. Ben Feast'in Tam buğday unlu milföy' ünü alıp denemek için sabırsızlanıyorum.


Dr. Oetker, ürünlerini her zaman güvenerek ve beğenerek kullandığım bir marka. Her zaman olduğu gibi gene yanımızdaydı. Mozaik pastasını daha önce denememiştik. Kızım hemen yaptı ve çok beğendik. Bu arada  Dr. Oetker Sanal Mağaza'yı ziyaret etmediyseniz bir uğrayın derim. Çok güzel mutfak ekipmanları ve hediyelikler var. Özellikle nostalji serisini ben çok beğeniyorum.


Türkiye'nin ilk zeytinyağı markası Kristal... Bir mücevher zarafeti, hassasiyeti ve kıymeti ile üretilen zeytinyağı için bundan iyi bir ad düşünülemez. Logosunda bulunan vapur Kristal yağı  o günlerde 'Vapurlu Zeytinyağı' diye istenmeye başlanmış Bugün bile Anadolu' da hala 'Vapurlu Yağ' adı kullanılmaktaymış. 1938 yılından beri üretilen kristal yağlarını ben beğenerek kullanıyorum. Yenilenen şişe tasarımları ile blogger toplantımızdaydı. Kristal'le zeytinyağlı yemekler yaptıkça paylaşacağız.



Koroplast firma temsilcisi aramızdaydı. Günün anısına bir de fotoğraf çektirdik. Vanilya kokulu büzgülü çöp torbası ve banyo için lavanta kokulu torbayı kullanmaya başladım. Kırmızı beyaz minik puanlı nakışlı mutfak önlüklerine de hepimiz bayıldık. Tek tek yağlı pişirme kağıdı, büyük boy fırın torbası ilk fırsatta kullanmak istediğim ürünleri arasında. 

Duru Bulgur firma temsilcisi Ünal Şahin'le de hatıra fotoğrafımızı çektirdik. Bulgurlu tariflerin kitabının namı üç gün içinde sosyal medyada aldı yürüdü. Bulgurdan ne kadar da çok çeşitli yemek yapılabiliyormuş kitabı inceleyince hayretlere düştüm. Kitaptaki tarifleri hemen deneyenler ve paylaşanlar var. Hatta kitap isteyenlerde var. Duru bulgurla da İzmir'de ilk defa bir araya geldik ve toplantımızda bizle birlikte olduğu için çok teşekkür ederiz...Ürünler zaten muhteşem. Hatta ben Duru Bulgur ile risotto da yapmıştım. Tarife buradan ulaşabilirsiniz.


Selva makarna geçen toplantımızda olduğu gibi bu toplantımızda da bizimleydi. Portakallı irmik ve şipşak makarnayı bir an önce denemek için sabırsızlanıyorum. Ispanaklı mantısını ve makarnasını daha önce denemiştim. 




En çok sevdiğim çay markalarının başında gelen Lipton'un siyah inci çayını denemek için sabırsızlanıyorum. Bloggerlerimiz de siyah inci çayı deneyecekleri için çok mutlu oldular.





Tursil jel taze kır çiçekleri ve leylak kokusu ile çamaşırlarımız mis gibi kokacak. 15 ve 33 yıkamalık iki ayrı boyda kullanıma sunulmuş. 


Güneşi ve sıcağı çok seviyoruz ama en çok da sıcak da serinlemeyi seviyoruz. Nivea Sun Project- Refresh serinleten Güneş koruma spreyi ile aramızdaydı. İçerdiği serinletici mentol sayesinde ilk kez aynı anda cildi hem ferahlatıyor hem de koruyormuş. Kullandıktan sonra fikirlerimizi paylaşacağız.



Fairy Platinum diyor ki;  En zorlu fırın yemeklerinin bulaşıklarını sadece 5 dakika Yeni Fairy Platinum Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı'nda bekletin ve suda bekletme etkisiyle yanmış yağları bile nasıl temizlediğine siz de tanık olun. 



Toplantıda aramızda olan  İzmir doğumlu Burak Ceylan ODTÜ Gıda Mühendisliği mezunu ve kendisini ve Türk halkını sağlıklı besinlerle buluşturmak için SweetVia markasının da sahibi olan Nutriva’yı kurmuş. Burak Ceylan’ın bize Sweetvia ile ilgili verdiği bilgileri kısaca özetleyecek olursak;
Sweetvia Stevia Rebaudiana bitkisinin yapraklarından elde edilip üretilen sıfır kalorili bir tatlandırıcıdır.
SweetVia’yı, herkes sıcak ve soğuk tüm içeceklerinde, tatlılarında, kısaca şekerin kullanıldığı her yerde gönül rahatlığıyla kullanabilir.
Sıfır kalorili olduğu için diyet yapanlar için iyi bir alternatiftir.
Sıfır glisemik endekse sahip olduğu için de şeker hastaları için iyi bir alternatiftir.


Gene bir İzmir markası olan İlyas Gönen kahveleri 1939 yılından beri satılmaktadır. İzmir’in meşhur dibek kuru kahvecisi İlyas Gönen kahvelerinin diğer kahvelerden farkı değirmende çekilmiş olmayıp dibek taşında dövülerek öğütülmesi…



İzmir firması Form Sütüdyo tüm blog yazarlarına bir seanslık epilasyon ve ayrıca 9 blog yazarına  radyo frekans, oksijen terapi ve cilt bakımı hediye etti.



  Sponsor firmalarımızın katkıları ile çekilişimiz oldu. Bizler kura için arkadaşımız Zeynep'in evinde hep birlikte kurabiye yaptık. Ayyıldızlı kurabiyeler Zeynep'in etkinliğe katılan herkese hediyesi oldu. Günün hatırası olarak saklayacağım...



Organizasyon komitemizden Leyla hanım kendi elleriyle yaptığı dört adet ebruyu hediye olarak verdi. www.begonya.35blogspot.com 'dan arkadaşımızın diğer yaptığı el işlerini de görebilirsiniz.




İlk çekilen kurada 4 blogger arkadaşımız 8 Haziran'da  Datça Mesudiye Zephyros Otel'den çift kişilik konaklama kazandılar. Ayrıca Zephyros Otel'in Datça'dan bizler için getirip şık torbalar içinde masalarımıza koyduğu bademler de çok lezzetliydi.



Verda'dan 5 adet pişir sakla kabı, bir adet tava, iki adet pilav tenceresi alan bloggerlerimiz...
Afşar Emaye'nin markası olan Verda'nın satış sitesine buradan ulaşabilirsiniz.



İzmir Mutfak Sanatları Enstitüsü İMSE 4 şanslı bloggerimiz iki saatlik kurs görecekler. İmse'nin profosyenel aşçılık eğitimleri de var. Daha önce İMSE'de katıldığım bir etkinlikte şef Özger Tanık'tan renkli makarna yapmayı öğrenmiştim. 




Dört bloggerimiz Barmar'dan hediye çeklerini Özlem hanımın elinden aldılar. 




Gene üç şanslı bloggerimiz Akkademi Tiyatro İzmir  'den çift kişilik bilet kazandılar. Oyunlar Fransız Kültür Merkezi'nde akşam saat sekizde. 8 mayıs, 14 mayıs ve 17 mayıs 'ta oyunları var. Arkadaşlarımız 8 Mayıstaki oyunun prömiyerine katılacak. 



 Feast ve Selva'nın fazla gelen ürünlerini de kura ile arkadaşlarımıza dağıttık.




Logomuzun grafik tasarımını İmpetus Reklam Özlem hanım yaptı çok teşekkürler...



Bu güzel toplantıyı biz bir ekip olarak hazırladık. Arkadaşlarımızın güzel yorumları ve toplantımıza katılan firma temsilcilerinin gülümseyen yüzleri bizim tüm yorgunluğumuzu aldı götürdü.





Yorumlar

  1. Çok güzel bir gündü gerçekten Pembe Kekikçim... Elinize emeğinize sağlık. Bizlere bir araya gelme fırsatı yarattınız.. Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Çok güzel anlatmışsın yaşadıklarımızı. Ayrıca hediyeleriyle bizi mutlu eden firmalara çok teşekkür ederim. Bir dahaki buluşmalarımızı heyecanla bekliyorum..Görüşmek üzere.. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. İzmir etkinliğinizi zevkle okudum.İzmir bölgesinde bu kadar blog yazarı olduğunu ve örgütlenebildiğinizi memnuniyetle izliyorum.Çok yeni bir blog yazarı olarak bir sonraki etkinlikte bulunmak ve tanışmak isterim.Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Mürvet hanım bayağı kalabalığız..Güzel sözleriniz için teşekkürler. Sevgiler.

      Sil
  3. Ellerine sağlık canım. Çok çok güzel bir anlatım. Özledim sizi :))))))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Zeynep'cim birlikte yorulduk ama değdi. Çok güzel bir gündü. Sevgiler.

      Sil
  4. Off harika bir yazı ellerine,emeğine sağlık Sibel abla ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım. Ben de senin yazını heyecanla bekliyorum. Birlikte güzel etkinliklerde bulunmak dileği ile. Sevgiler.

      Sil
  5. Sibel ablacığım, gerçekten çok emek harcamışsınız ve çok yorulmuşsunuz emeğinize gönlünüze sağlık!Sayenizde harika bir gün daha geçirdik ve gülenyüzlerle ayrıldık:)) Emeği geçen tüm komite arkadaşlarıma ve Egeden tarifler Müberra arkadaşıma da çok çok teşekkür ederim!Ayrıca yazın da çok güzel olmuş, ellerine sağlık ablacığım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel sözlerin için çok teşekkürler. Sevgiler...

      Sil
  6. Sibel'cim detaylı ve güzel anlatımınla toplantı gününü bana bir kez daha yaşattın. Kalemine sağlık, bu güzel organizasyon için kendi adıma tekrar tekrar teşekkürler. Sağlık ve sevgiyle kal iyi hafta sonları..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Nilgün'cüm sana da şimdiden kolaylıklar dilerim...

      Sil
  7. Sevgili Sibel,
    Çok emek verilerek hazırlanan güzel toplantımızı aynı şekilde özenle ve detaylı anlatmışsın. Tekrar ellerinize emeğinize sağlık :)
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Toplantı için güzel yorumlar aldıkça çok mutlu oluyoruz. Güzel yorumun için çok teşekkür ederim. Sevgiler.

      Sil
  8. Tekrar teşekkürler Sibel'cim herşey için.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  9. eminim harika bir gün olmuştur,istanbul'da artık yapılmıyor malesef hasret kaldık böyle buluşmalara.Ben en iyisi bir daha ki izmir buluşmasında oraya geleyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Biz de yakında Istanbul kadar kalabalıklaşacağız sanırım...

      Sil
  10. yazın çok güzel olmuş sibelcim kalemine sağlık ayrıca güzel organizasyon için tekrar teşekkürler
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumun için çok teşekkürler Müjgan'cım. Sevgiler.

      Sil
  11. Oldukça güzel anlatmışsın.Ben bu toplantıdan oldukça keyif aldım.organizasyon ekibi olarak muhteşemdiniz.
    Her şey için teşekkürler.
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Şeniz'cim bizler için zevkti. Sevgiler.

      Sil
  12. Yazın çok güzel resimleri yerleştimen herşey yerliyerinde olmuş eline sağlık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol Leyla'cım seninle birlikte aynı ekipte olmak çok güzeldi. Sevgiler.

      Sil
  13. Mükemmel bir yazı hazırlamışsın canım ellerine sağlık. Organizasyon konusunda süperdiniz teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel yorumların için çok teşekkürler Hatice. Sevgiler.

      Sil
  14. Bugüne kadarki en kapsamlı blogger toplantısına imza attınız, hepinizi kutluyorum Sibelcim.. Geçmiş olsun tabii aynı zamanda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol arkadaşım. Her toplantımızın tadı ayrıydı önemli olan beraber olmak. Sevgiler.

      Sil
  15. Sibel ablacım organizasyon gibi yazın da bir harika olmuş .Organizasyon tüm detaylarıyla harikaydı tüm komite ekibinin tekrar tekrar emeklerine sağlık .Bize böylesine güzel bir gün yaşattığınız için teşekkür ederiz .
    SEVGİLERİMLE :)

    YanıtlaSil
  16. Sibel ablacım organizasyon gibi yazın da bir harika olmuş yüreğine sağlık .Organizasyonun tüm detayları harikaydı .Emeği geçen tüm komite ekibini kutluyor bize böylesine güzel bir gün yaşattığınız için teşekkürlerimi sunuyorum
    SEVGİLERİMLE :)(selma sarıgöz)

    YanıtlaSil
  17. Yandım,Pembe kekikçim,yandım.Yazın şahane, neyse ben bu kadar detay yazmayayım,sana bağlantı vereyim daha iyi.Öpüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok şekersin arkadaşım. Seninle beraber çalışmak şahaneydi. Çok öptüm...

      Sil
  18. Organizasyona harcadığınız emek kadar yazıya da emek harcamışsın Kekiğim ama çok güzel,o günü tüm ayrıntıları ile anlatan bir yazı olmuş,eline sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Nergis'cim. Bazen bu detaycılığımdan nefret ediyorum ama sonucu seviyorum.

      Sil
  19. Çok güzel anlatmışsın canım ellerine yüreğine sağlık çok güzel bir organizasyon oldu hepinize ayrı ayrı teşekkür eder öperim....
    Destek veren tüm firmalara da teşekkürler
    benim için güzel bir gündü....
    Sevgiler...........

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Yıldız'cım. Ekim'de görüşmek üzere. Sevgiler.

      Sil
  20. Sibelciğim güler yüzlerinizle bizlere ayrı bir neşe verdiniz emeklerinize sağlık. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mine'cim güzel yorumun için çok teşekkürler. Bir arada olmak çok güzeldi. Sevgiler.

      Sil
  21. Sibel hanım mükemmel bir organizasyondu..Sayenizde çok güzel, çok keyifli bir gün geçirdik..Size ve emeği geçen diğer arkadaşlarıma tekrar çok teşekkür ediyorum.Başka etkinliklerde görüşmek dileğiyle sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de Ekim toplantımızı merakla bekliyorum. Güzel sözlerin için çok teşekkürler. Sevgiler.

      Sil
  22. her şey kusursuzdu Sibelcim. hepinizin emeğine sağlık

    YanıtlaSil
  23. Çoook güzel bir gün. Kutlarım birlikteliğinizi. İnşallah sık sık buluşursunuz canım. Çok sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geleneksel toplantılarımızı altı ayda bir yapıyoruz. Aralarda da etkinliklerimiz oluyor. Sevgiler.

      Sil
  24. Çok güzel bir gündü, teşekkür ederiz:))))))

    YanıtlaSil
  25. ben ise *çalışkanlardanım*,ya hastayım ya iş......uf yaaa.....çok güzel vakit geçirmişsiniz canım,tebrikler .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mazes'cim seninle tanışmayı çok istediğim halde bir türlü kısmet olmadı. Sevgiler.

      Sil
    2. ah canım ben de isterdim tanışmak .14.00 kadar bakkaldayım,geçen yazdan beri en uzak mesafem de Optimum oldu ,bu bel fıtık ameliyatından sonra mesafeler beni biraz zora sokuyor .Hem iş,hem sağılık kaderimi onlar çiziyor ne yazık ki .İnanıyorum ki her şeyin bir zamanı var .

      Sil
  26. çok güzel anlatmışsın Sibel abla ellerine emeklerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım. Birlikte çalışmak çok güzeldi. Sevgiler.

      Sil
  27. Valla öyle güzel bir etkinlik olmuş ki ne kadar teşekkür etsem az. Özellikle sana diyorum abla çünkü senin sayende ben diğerleriyle tanışma fırsatı buldum. Sen bana geçen sene grubunuzdan bahsetmemiş olsaydın ben öyle bi köşede hımbıl hımbıl yazılarımı giriyor olacaktım. Teşekkür ederim herşey için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de seni tanıdığıma mutlu oldum. Sevgiler.

      Sil
  28. Pembecim, kaç zamandır yokluğunuzu hissettik ama böylesine güzel bir toplantı olmuş. Hepiniz süpersiniz.
    Mutlaka yoruldunuz ama sonuç güzel, mutluluk verici olmuş.
    Biraraya gelip tanışmalar, yemek- mutfak üzerine alış verişler, tatlı sohbetler...
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sare'cim gerçekten çok yoğun geçti ama sonuçta böyle bir organizasyona imza atanların arasında olduğum için çok mutluyum:)Sevgiler.

      Sil
  29. Ahh canim ya ne kadar guzel bu etkinlikleriniz Ihlamurcumda bahsetmis..kiskaniyorum sizleri..bende orada olmak bende katilmak sizlerle tanismak istiyorum bende bende:)) Her daim boyle keyifli gecsin..paylasimini da cok sevdim fotolarida oyle..sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki de bir gün Türkiye'de olduğun zamana gelir seni misafir ederiz. Diğerini Ekim'de yapmayı planlıyoruz. Sevgiler....

      Sil
  30. aa ne güzel bir etkinlikmiş bu böyle çok kıskandım :))

    YanıtlaSil
  31. Hersey çok guzeldi canım .Emeklerinize saglık

    YanıtlaSil
  32. nefis bir yazı olmus, detayları cok guzel anlatmıssınız.
    ellerine saglık

    YanıtlaSil
  33. nefis bir anlatım, detaylarınıza bayıldım. Ellerinze saglık...

    YanıtlaSil
  34. Sibel ablacığım Çok güzel bir gündü, her şey mükemmeldi. Ellerinize , emeğinize sağlık çok teşekkür ederim. Çok da güzel yazmışsın sevgiler...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Adsız ve reklam içeren yorumlar spam olarak algılanır ve yayınlanmazlar.

daha fazlasını buradan ARA

popüler tariflerim

Domates nasıl kurutulur

Makara çörek - Kuzey Güney dizisi

Kalamar Tava ve Kalamar Sosu Tarifi

tarhana nasıl yapılır

Patates Tostu Tarifi

Domates Sosu

Biber Nasıl Kurutulur

Rumeli Usulü Paça Çorbası

İncir reçeli tarifi

istiridye mantar sote